Sito štampa

Sito štampa je tehnika štampanja kojom je moguće ostvariti otisak na gotovo svim predmetima sa ravnom površinom. Veoma je pogodna je za štampanje na metalnim ili plastičnim hemijskim olovkama, upaljačima, keramičkim premetima i gotovo svim predmetima od tekstila.

Najvažnija odlika sito štampe je jako kvalitetan otisak štampe i njegova trajnost.

Sito štampa je veoma popularna kada je reč o velikim tiražima, jer iako je inicijalna cena viša nego kod ostalih tehnika, cena pojedinačnog otiska u velikim serijama je neuporedivo manja nego u drugim štamparskim procesima.

Sa više od 20. godina rada sa ovom tehnikom štampanja, garantujemo Vam kvalitetan i dugovečan proizvod.

Termo preslikač

Termo preslikači su veoma kvalitetna i popularna vrsta štampe za tekstilne proizvode. Prenose se veoma brzo na tkaninu putem transfera i uz pomoć termo prese.

Termo preslikači koje proizvodimo su od ekoloških boja provereno visokog kvaliteta  i zadobili su poverenje velikog broja proizvodjača odevnih i drugih predmeta od tekstila. Veoma su pogodni za brzo i lako nanošenje na komad tekstila.

Postupak nanošenja je vrlo jednostavan: Izrezani grafički simbol pozicionirate na na željeno mesto, zatvorite termo presu i na temperaturi od oko 190 stepeni držite 4-5 sekudni. Poželjan je jak pritisak prese. Nakon tog vremena, komad se vadi na “mlako”.

Termopreslikače proizvodimo u formatima A3 i A4.

Izrada sajta - MajaCodeLab